Verkoopsvoorwaarden - Privacy & Cookie Policy

dA Algemene Verkoopsvoorwaarden
PDF – 69,5 KB 213 downloads
dA Privacy Cookie Policy
PDF – 65,4 KB 198 downloads

Registratie

Atelier doAnders is de naam van het label dat de concepten en producten identificeert die ontworpen worden door Doreen van Lonkhuizen. “doAnders” is geregistreerd in het BOIP (Benelux Office for Intellectual Property).

Kwaliteitslabel

Atelier doAnders voorziet elke textiel creatie, al dan niet in combinatie met leder, van volgend Kwaliteitslabel :

" Dit product is een unieke creatie, ontworpen en handgemaakt in België, in eigen atelier. Materialen worden zorgvuldig uitgekozen bij uitsluitend gekwalificeerde leveranciers.

TEXTIEL

doAnders gebruikt waar mogelijk natuurlijke producten zoals katoen en linnen, of vezels op basis van natuurlijke grondstoffen zoals viscose. Elke textielvezel heeft zijn kenmerken die levensduur, stevigheid, absorptie, onderhoud beïnvloeden. In die context is het gebruik van synthetische vezels, zoals polyester en acryl zeker verantwoord.

Voor elke creatie wordt de samenstelling van de textielvezels vermeld : ___ % katoen ; ___ % linnen ; ___ % viscose ; ___ % polyester ; ___ % acryl

Het textiel kan gewassen worden op 30°.

LEDER

doAnders gebruikt voornamelijk natuurlijk gelooid leder. Het heeft die typische, wat zoete houtachtige geur die we met écht leder associëren.

Dit leder is een natuurlijk en duurzaam product dat leeft ; het heeft een warme en schitterende tint die intenser wordt met het verstrijken van de tijd en het dagelijks gebruik.

Dit leder heeft zeer weinig rek en heeft een goede scheurvastheid. Dit leder bevat geen giftige stoffen die schadelijk zijn voor de mens.

Bij creaties in combinatie met textiel, is het leder afneembaar en kan onderhouden worden met een voedende kleurloze ledercrème. "


Oprichter, eigenaar en ontwerpster doAnders : Doreen van Lonkhuizen

Project consulting : Ludo Houdenaert